Zabijácké thajské polévky. Jak propadnout závislosti na pálivé chuti

Po čele vám stékají čůrky potu, pusa hoří jako v plamenech, ale nepřestáváte jíst. Pálivá chuť vás magicky očarovala a s každou další lžící se zvyšuje zvláštní, ale příjemný pocit. Tak mnozí popisují své první setkání s polévkou Tom Yam, případně její méně pálivou sestrou Tom Kha. Další články k tématu: Díky za falafel, hummus a kuskus. V arabské kuchyni si Evropa libuje Fish&chips: britský jídelní fenomén, který začíná dobývat i Česko Velká světová knedlíková válka. Který národ dělá ty nejlepší? Tatarák bez masa? Mapujeme nejlepší vegetariánské podniky v Česku Steak z bizona i steak za 4 800 Kč. A kde si na něm nejvíc pochutnáte Vyzkoušeli jsme chléb ze všech koutů světa. Kde ho mají nejlepší?

Vyhledejte si ten nejlevnější Hotel se slevou až 80% !

Nejčtenější zprávy