Cukr zvyšuje riziko rakoviny prsu, zjistili vědci

Cukr zvyšuje nebezpečí vzniku rakoviny prsu a metastáz, především jde o fruktózu. Výzkum amerických vědců osvětluje mechanismus, který vyvolává „nebezpečnou souvislost“ mezi konzumací sladkostí a vznikem nádoru. Není to jen otázka kilogramů navíc a estetického vzhledu. Další články k tématu: Nebezpečný cukr. Na sladké nápoje raději zapomeňte Ztučnělá játra a přemíra bílé drogy. Cukru nám stačí o hodně míň Místo cukru agávový sirup. Vyzkoušejte letos raw cukroví Jíme dvakrát tolik cukru než bychom měli. Ohrožujeme srdce i cévy Nový lék pro diabetiky. Sníží cukr v krvi a omezí infarkty a mrtvice Barviva i spousta cukrů a tuků. Mléko pro školáky je nevhodné, tvrdí iniciativa

Vyhledejte si ten nejlevnější Hotel se slevou až 80% !

Nejčtenější zprávy